Va invitam la un workshop outdoor cu cativa protagonisti importanti: fotomodel, make-up, echipamente de blitz Profoto cu sisteme de declansare Pocket Wizard, modelatoare de lumini Beauty-dish si striplite, un trainer simpatic si o locatie outdoor!

Acest curs va initiaza in fotografierea persoanelor „on location” – adica in diferite locatii, interior si exterior, acolo unde de fapt este cel mai dificil sa realizezi un portret reusit din cauza nenumaratelor influente „out of order”. Orice locatie poate fi plina de elemente vizuale nedorite, respectiv de lumina inadecvata conditiilor fotografice ideale, si atunci trebuie sa stiti cum sa va descurcati la fata locului! Acest lucru necesita setarea corecta a aparatului foto, indemanare in iluminarea cu blitz/flash, gandire rapida cu privire la punerea in scena, echipament adecvat si mai ales idei si siguranta de sine in realizarea portretului pentru care ati fost solicitat. O sesiune foto in genul Beauty & Glamour e foarte greu de realizat „on location”, deoarece lumina naturala trebuie „balansata” cu lumina de flash, comunicarea cu modelul trebuie sa fie excelenta, fundalul trebuie bine gandit. Apoi intervin alte „probleme”: cum sa arate corpul, capul, privirea? Unde sa se uite modelul si mai ales: cu ce expresie?

Acest curs va ajuta, pe langa stiinta dobandita, sa realizati fotografii pentru portofoliul personal.

Daca doriti sa invatati despre fotografia de Portret & Glamour in studio, va recomand acest curs: http://www.academiadefotografie.ro/portfolio/curs-fotografia-de-portret-glamour/

Agenda

 • Fotografia de beauty & glamour – mod de abordare tehnic si estetic
 • Echipamentul foto necesar: aparat, obiectiv, lumini, accesorii, filtre
 • Reguli de compozitie si iluminare
 • Comunicarea cu modelul & “asezarea in cadru”
 • Modelul va pozeaza sub indrumarea trainerului, utilizandu-se lumina naturala si cea de studio
 • Intrebari si raspunsuri

Feedback

O experienta chiar interesanta in cadrul Academiei de Fotografie[…] mai ales ca trainer ne-a fost domnul Simion Buia, un fotograf profesionist de la care stiam ca am ce invata. sursa: Workshop la Academia de Fotografie 
Bogdan Petre- Blogger
Am invatat despre blitzuri, lumini, generatoare, umbrele, declansatoare wireless Pocket Wizzard si multe alte gadgeturi. sursa: Making of – Beauty & Glamour Photography cu Simion Buia 
Zoltán Márton- Blogger
O experienta inedita, un workshop de la care am plecat cu multe fotografii reusite! Recomand tuturor!  sursa: Cum a fost la workshop-ul Beauty&Glamour al Academiei De Fotografie? 
Calin Stan- Blogger
Ma uit la peste 700 de cadre facute la workshop-ul de astazi… majoritatea vor disparea, dar cateva vor ramane definitiv atat in memoria hard, cat si in a mea. Am avut parte de o locatie pe cat de austera si parasita, pe atat de interesanta pentru a pune in valoare cele doua modele – Diana si Luana – doua frumose fete. Simpaticul nostru trainer, Simion Buia ne-a impartasit o groaza de secrete ale fotografiei la locatie cu setul de flash-uri portabile Prophoto, declansate cu radio cu PocketWizard. Din pacate (sau din fericire) lumina acestei splendide zile a facut ridicola folosirea flash-urilor, soarele de dupa amiaza ne-a binecuvantat cu o lumina deosebita.
Multumim Academiei de Fotografie si lui Simion pentru aceasta dupa-amiaza. 
Tudor Migia
 Locatia a fost una excelenta, chiar daca am trecut de zeci de ori pe langa ea nu imi imaginam ce potential are. Simion Buia, un trainer cooperant si “saritor” in a da fiecaruia sfaturi pentru a obtine fotografii cat mai bune. Un workshop reusit, cu siguranta voi reveni. 
Cornel
O experienta pe care eu am numit-o “my first real photo shooting”. Imi place sa cred ca s-a apropiat cel mai mult de o experienta profesionista din bransa. 
Daniel Pintilie

Mai multe impresii de la acest workshop puteti descoperi in comentariile de la acest post din blogul Academiei de Fotografie >> Beauty & Glamour Photography on location – 23 iunie

Mă înscriu

Beauty & Glamour Photography on location

 • Data workshop
  26 aprilie
 • Trainer
  Simion Buia
 • Ora
  13:00 - 17:00
 • Locație
  București
 • Număr lecții
  5
 • Locuri disponibile
  maxim 4
 • Cost
  300 Lei + TVA