Cursuri intensive, cu multa practica fotografica, care de obicei nu se regasesc in programa scolara a niciunei facultati de profil din tara. Cursurile noastre sunt intre 2-20 ore, in funtie de tematica si agenda. Au loc cu precadere in week-end, iar numarul de participanti este limitat pentru ca fiecare cursant sa primeasca atentia cuvenita. Cursurile sunt echilibrate din punct de vedere pedagogic, fiecare dintre ele avand o parte de teorie urmata imediat de partea practica.  Oferim si cursuri individuale, pentru cei care doresc sa aprofundeze anumite elemente ale fotografiei digitale intr-o atmosfera intima, directa, doar in prezenta trainerului, beneficiind astfel de o educatie „croita” pe necesitatile dumneavoastra. Oferta noastra o gasiti la pagina One to One.
Ecaterina Teodoroiu 11, 010971 Bucuresti. Va rugam sa ne scrieti la adresa contact@academiadefotografie.ro, sau sa ne sunati la 0763 654 920.

Majoritatea cursurilor au loc in week-end, intre 10-20. Exista cursuri care se desfasoara in timpul saptamanii, seara, dupa orele de program, intre 18:30 – 21:00.

Locatia difera in functie de agenda cursului si numarul de participanti: studio foto, interior, exterior.

Fotograful Simion Buia si invitatii sai.

Metoda de predare e diferentiata in functie de nivelul cursantilor.

Va rugam sa completati formularul de inscriere din dreptul cursului sau sa ne scrieti la: contact@academiadefotografie.ro Specificati in email:

 • Cursul foto pe care doriti sa-l urmati
 • Daca sunteti persoana fizica: numele si prenumele cursantului, adresa de facturare, CNP
 • Daca sunteti persoana juridica: CUI, J, denumirea si adresa firmei.

Noi va trimitem Proforma, urmand sa o achitati in 2 zile lucratoare pentru a va ocupa locul la curs. Ulterior primiti factura fiscala. Daca detineti o firma si specificul activitatii va permite – puteti deduce integral taxa de curs!

Plata se efectueaza prin Online Banking sau Ordin de Plata in contul de mai jos.

Pentru platile CASH efectuate in cont se percepe comisionul bancar de 15 Ron+Tva/operatiune, care va fi adaugat la Factura Fiscala.

Detalii cont bancar:

SC Action Concept SRL

RO 13002143

J40/4471/2000

IBAN RO24INGB0000999903483458

Banca ING

Adresa: Ecaterina Teodoroiu nr. 11, Sect. 1, Bucuresti 010971

Da, suntem interesati sa oferim know-how si altor fotografi pasionati. Daca doriti sa venim in orasul vostru – va rugam sa ne semnalati propunerea!

La Timisoara, Arad, Brasov si Oradea sustinem sporadic cursuri!

Biblioteca fotografului – care insumeaza o colectie de 50 de titluri din domeniul artei si tehnicii fotografice – este un concept unic in Romania. Cartile provin din donatii ale editurilor din tara si strainatate si sunt disponibile spre consultare sau imprumut pentru o perioada de maxim 3 zile. Totul gratis! Cum va spuneam, suntem unici.

Cursurile din Bucuresti se tin cu minim 3 cursanti, cele din provincie cu minim 6-8 cursanti, in functie de agenda si cheltuieli legate de logistica, transport, inchiriere sala curs.

Intotdeauna se pot intampla lucruri neprevazute. Va rugam sa ne anuntati in scris, via email, cu minim 7 zile inainte de inceperea cursului imposibilitatea de a participa, urmand sa fiti reprogramat pentru sesiunea ulterioara, in limita locurilor disponibile. Ori trimiteti pe altcineva!

Din motive organizatorice suma platita nu poate fi returnata.

Daca anumite cursuri care au loc in diferite locatii exterioare – parcuri, strada, Muzeul Satului – nu se pot desfasura din cauza vremii neprielnice – ploaie, vant puternic, zapada, sau daca nu intrunesc numarul minim de participanti (3 in Bucuresti, 8 in provincie) – acestea vor fi reprogramate pentru o data ulterioara. Cursantii care doresc inapoierea taxei de curs vor primi suma totala in contul din care acesta a fost platit, in termen de 7 zile lucratoare din momentul solicitarii in scris, via email, la contact@academiadefotografie.ro

Oferim o reducere de 10 %  daca 1 participant se inscrie la 3 cursuri diferite, sau 3 participanti se inscriu la un singur curs. Inscrierile – in ambele cazuri – trebuie sa aibe loc cu o singura ocazie, nu in zile diferite.  Se va trimite o singura factura fiscala, iar reducerea se aplica la suma totala.

Da, fiecare cursant primeste o diploma de participare din partea Academiei de Fotografie, semnata si stampilata, care va contine numele cursantului, data, locatia si agenda cursului. Veti avea o referinta in plus cu privire la calificarea dumneavoastra.

Nu neaparat. Academia de Fotografie are un partener educational de prestigiu – SONY Romania – datorita caruia va punem la dispozitie camera foto si obiectivele necesare, pe durata cursului. Daca aveti echipament propriu – la cursurile cu practica fotografica va invitam cu camera foto, cateva obiective, cardul de memorie si o baterie de rezerva. La cursurile de editare – Photoshop & Lightroom – va asteptam cu laptop si softul instalat.

Suntem excelent echipati pentru orice provocare.

 • Aparatura foto mirrorless: Sony Alpha 7, Sony Alpha 77, Sony Nex 7, Sony Nex 5N, Sony Nex C3 cu obiective de KIT 18-55 mm si 16 mm F 1:2,8
 • Aparatura foto DSLT: Sony Alpha 33, Sony Alpha 450
 • Obiective foto: 85mm F 1:1,4 Carl Zeiss, 16-35 mm F 1:2,8 Carl Zeiss, 35mm F 1:1,4 Carl Zeiss, Fisheye 16 mm F 1:2,8 Carl Zeiss
 • Monitor profesional BenQ PG2401PT Pro Graphics
 • Lumina studio: Profoto B2R 1200 w/s, Elinchrom Ranger Quadra RX A 400 w/s
 • Sisteme de declansare radio: Pockett Wizard Transiver 2, ElSkyport
 • Modelatoare Profoto: Beautydish + Grid 25’, Striplight
 • Modelatoare Elinchrom: Deep Octa 70”, softbox 40 cm
 • Modelatoare lumina: California Sounbounce
 • Colormanagement: X-Rite I1 Display 2, X-Rite Color Checker Passport

Multe companii organizeaza Team building pentru angajatii lor. Tematica e diferita, finalitatea e aceeasi: cresterea performantei si comunicarea pozitiva intre membri. Fotografia, ca arta si tehnica, isi poate face loc confortabil printre exercitiile dinamice oferite de un Team building.

Academia de Fotografie are know how in acest domeniu si va poate ajuta. Va oferim programe autentice, croite pe timpul, dispozitia si disponibilitatea participantilor. Venim cu echipamentul necesar: aparate foto, lumini de studio, fotomodele, make-up si traineri simpatici. Inclusiv suport de curs, printat. Va invitam sa ne contactati pentru o oferta personalizata.