Termeni si conditii

Academia de Fotografie este reprezentată legal de SC Action Concept SRL, persoană juridică română, cu sediul in Str. Ecaterina Teodoroiu 11, 010971 Bucuresti, RO13002143 | J40/4471/2000 | IBAN RO24INGB0000999903483458

Plata unui curs se va face pe baza facturii Proforma, eliberată de SC Action Concept SRL, urmând ca la intrarea banilor în cont să fie eliberată Factura Fiscală.

Factura Proforma și Factura Fiscală este realizata de portalul Netcontab.ro și va fi trimisă fiecărui cursant via email.

Plata se va efectua de cursant în 48 ore de la data emiterii Proforma.

Atenție: pentru plățile efectuare direct la ghișeul băncii se va percepe un comision de 15 Lei, ce va trebui achitat de către cursant! Vă recomandăm online banking, transfer bancar, fără comision.

Cursurile din Bucuresti au loc dacă sunt minim 3 înscriși.

Cursurile din provincie au loc dacă sunt minim 6 înscriși.

Se acceptă plata în 2 rate – avans 50% la înscriere și restul de 50% la începerea cursului – pentru cursurile care depășesc suma de 900 lei + Tva.

Fiecare cursant primește o diplomă de participare din partea Academiei de Fotografie, semnată de Simion Buia, care va conține numele cursantului, data, locația și agenda cursului. Veți avea o referință în plus cu privire la calificarea dumneavoastră.

Dacă din varii motive nu puteți participa la cursul pe care l-ați plătit – vă rugăm să ne anuntați în scris, via email, la adresa contact@academiadefotografie.ro. Cursantul va fi reprogramat pentru sesiunea ulterioară.

Fotografiile realizate in timpul cursului cu fotomodele sau alte persoane invitate pot fi postate in spatiul public, virtual, social-media, Facebook, blog, website sau diferite articole doar cu acceptul fotomodelului si a persoanei participante, urmand ca imaginea respectiva sa contina descrierea completa a persoanelor din imagine, cu nume, prenume, locatie, ocazia fotografierii, titlul cursului, Academia de Fotografie fiind amintita ca organizator.

Litigiile generate se vor rezolva pe cale amiabilă, în caz contrar fiind supuse instanțelor judecătorești competente.