E absolut WOW!

Șase fete și doi băieți participa intre 7-29 octombrie la Cursul de fotografie pentru copii. Ne vedem in fiecare week-end, timp de 1 luna. Intrucat la primele 2 intalniri a plouat cu galeata, am lucrat la Studioul foto din Palatul Universul Bucuresti (partenerul nostru educațional).

 

La curs fiecare copil primeste spre utilizare aparate Sony.

 

Pe contul de Facebook al Academiei de Fotografie gasiti galearia de portrete realizate azi. Fiecare cursant a fost model si fotograf, invatand si intelegand emotia din fata si spatele aparatului foto.

 

 

O galerie de imagini se afla aici! Enjoy!

 

Sambata, 7 octombrie – am „desfacut” toate aparatele Sony (partener educational) si am inceput sa vorbim despre senzor, rezolutie, zoom optic, zoom digital, setari ale aparatului, programul de panorama, spatiu de culoare, focalizare, cate putin despre diafragma si timpul de expunere. Am aflat de unde provine cuvantul „FOTOGRAFIE”, am exersat si alte expresii, gen: weitwinkel, telephoto, apoi am trecut la treaba, punand in practica teoria/denumirile cu pricina.

 

 

Duminica, 8 octombrie – am trecut la lucruri mega-serioase. Portretul fotografic in studio a fost tema noastra, pe care am exersat-o pana la epuizare. Am utilizat un sistem extrem de blitz profesional // Profoto B2R // un aparat foto DSLR cu un obiectiv 28-70mm f:2.8 // am vorbit despre programul M (de la MANUAL) // am setat si discutat despre sensibilitatea senzorului, regland ISO // am trecut in revista relatia fotograf-fotografiat // am dat exemple de comunicare intre cel din spatele aparatului catre cel din fata aparatului foto // ne-am hlizit, mirat, bucurat, intristat, inventat si reinventat pana cand am inteles ca putem fi extrem de veseli pana si la un Curs de fotografie pentru copii!

 

 

Opt copii plini de viata au inceput un curs de o luna in care vor fi initiati in tehnica, arta si gandirea fotografica – de catre Simion.

 

Fotografia pentru copii - curs foto în weekend

7-29 aprilie 2018 / Durează 1 luna / 8 întâlniri / 16 ore / 4 week-end-uri

Galerie foto

To be continued!