Cum a fost?

A fost prima experienta si tentatia de a incerca ceva nou a fost principalul motiv pentru care am ales sa particip la workshop-ul de fotografie organizat de Simion. La final nu am regretat deloc alegerea facuta, workshop-ul fiind foarte reusit si depasindu-mi asteptarile. Recomand workshop-ul, prin urmare, tuturor celor interesati de abordarea sau aprofundarea acestui gen de fotografie: la final veti fi surprinsi de tot ceea ce veti experimenta!

 

Urmatorul workshop are loc pe 4 & 5 iulie

Info @ Agenda aici: Boudoir Photography Workshop

Inscrieri pe site sau la tel: 0763 654 920 / Simion Buia

Boudoir Photography Workshop @ Academiadefotografie.ro
Dupa prezentarile de rigoare, Simion ne-a introdus „secretele” fotografiei de boudoir de la setup-ul locatiei, make-up, model, atmosfera, lumini si pana la setarile recomandate ale aparatului de fotografiat.
Boudoir Photography Workshop @ Academiadefotografie.ro
Aceasta introducere a fost mai mult decat utila mai ales pentru cei care incearca acest gen de fotografie, iar cei mai experimentati au avut posibilitatea sa-si consolideze cunostintele.
Am aflat cu aceasta ocazie si despre regulile de comunicare cu modelul pe durata workshop-ului. Simion ne-a prezentat si cateva repere importante legate de compozitie in fotografia de boudoir, dar ne-a indemnat in acelasi timp sa exploram, sa fim creativi, sa ne folosim imaginatia si sa renuntam uneori la reguli in realizarea cadrelor.
Boudoir Photography Workshop @ Academiadefotografie.ro

 

Atmosfera a fost relaxanta pe durata intregii sesiuni (mai mult de 3 ore), iar Ana-Maria, modelul nostru, a colaborat perfect ceea ce a facut ca reusita workshop-ului sa fie asigurata, iar singura noastra grija sa fie doar identificarea cadrelor perfecte.

 

Boudoir Photography Workshop @ Academiadefotografie.ro

 

Ana-Maria a ales tinute cu tenta usor retro, a stiut foarte bine sa intretina atmosfera specifica acestui gen de fotografie si a fost foarte deschisa raspunzand cu amabiliate si dezinvoltura cerintelor noastre.

 

Boudoir Photography Workshop @ Academiadefotografie.ro

 

Locatia a permis crearea acelei atmosfere intime si relaxante in acelasi timp, necesare realizarii unor cadre cu adevarat reusite. Aceasta atmosfera a fost completata de muzica buna si de vinul rosu de calitate oferite de organizator. Un alt lucru deloc de neglijat pe care l-a inlesnit evenimentul a fost sa ofere participantilor posibiliatea de interactiona, de a discuta si de a schimba idei pe tot parcursul workshop-ului, ceea ce a contribuit la rafinarea si completarea cunostintelor.

 

IMG_7421

 

 

Ce am folosit?

 

Am fotografiat cu Canon 6D si doua obiective: Canon 50mm f/1.4 si Canon 24-105mm f/4 L. Am lucrat in principal la ISO 100 – 400, lumina fiind suficienta (atat naturala prin fereastra generoasa, cat si artificiala prin intermediul TRED Fluorescent Lighting Fluo un set portabil Elinchrom Quadra). Am fi putut utiliza la nevoie si flash-urile proprii dar lumina asigurata pe toata durata workshop-ului a fost mai mult decat suficienta.

 

Boudoir Photography Workshop @ Academiadefotografie.ro

 

Boudoir photography workshop

Save the date: 4 & 5 iulie | Hotel bedroom | Modele & Makeup & Red Wine…

Descriere & Agenda