Concursul Internațional de Fotografie „Frame 24” trimite cei mai buni fotografi la Novi Sad, Serbia

 

ComunitateFoto.ro

ii invită pe toți pasionații de fotografie la „Frame 24”, un concurs internațional de tip festival, ce promovează arta, cultura, și fotografia! Evenimentul, aflat la a doua ediție, prezintă un concept unic în Europa și reunește artiști din Austria, Slovacia, Ungaria, Croația, Romania, Serbia și Muntenegru. Ca unic partener din Romania al evenimentului, CF îi încurajează artiștii să își înscrie creațiile în competiție!

Concursul se desfășoară în două etape:

  • Înscrierea inițială a fotografiilor pe platforma online frame24.org, în perioada 20 Aprilie – 10 mai – fiecare fotograf poate înscrie patru fotografii, câte una pentru fiecare dintre următoarele teme de concurs: simetrie, portret, arhitectură și reflexie. În perioada 10-15 mai, creațiile înscrise vor fi jurizate de un juriu internațional, avându-i ca reprezentanți ai României pe: Șerban Mestecăneanu, Vlad Eftenie, Cornel Lazia și Alin Popescu.
  • Finala competiției la Novi Sad, Serbia, unde vor ajunge cei mai buni 4 fotografi din fiecare țară aleși în urma primei etape.

Aplicațiile înscrise online vor intra în procesul de preselecție după achitarea taxei unice de înscriere in valoare de 30 EUR, iar rezultatele calificărilor vor fi publicate până pe 15 mai.
Finala competiției va avea loc în perioada 13 – 16 August 2015, în Serbia.  Patru participanți din fiecare țară, clasați pe primele locuri, vor pleca la vară la Novi Sad, Serbia, cheltuielile de acomodare fiind suportate de proiect.  Finala constă într-o competiție de 24 de ore de fotografie, și se va încheia pe 16 August cu festivitatea de premiere a fotografilor clasați pe primele trei locuri. Fiecare participant va primi un premiu, indiferent de poziția în clasament. Mai multe detalii despre concurs găsiți pe comunitatefoto.ro. (link http://www.comunitatefoto.ro/articole/competitia-internationala-frame-24-te-trimite-la-novi-sad-serbia657/)

 

ComunitateFoto.ro

 

este o platformă online dedicată tinerilor entuziaști și pasionați de arta fotografică, amatori sau profesioniști. În prezent, reunește si facilitează comunicarea a peste 5600 de membri! CF își propune să promoveze artiștii fotografi, oferindu-le cel mai bun mediu pentru expunerea creațiilor fotografice, si susține fotografia românească prin colaborări și parteneriate in cadrul evenimentelor in domeniu.