Programul Noaptea Agențiilor 2014

Cea de-a cincea ediţie a Nopţii Agenţiilor are loc anul acesta pe 3 aprilie și se va desfășura sub tema “Craft up your life”. Pentru prima oară, agențiile din afara Bucureștiului pot participa în cadrul Nopții Agențiilor, iar invitatul special al evenimentului de anul acesta este Republica Moldova, cu agențiile Casa Imago și Piko Creative.

Lista completă a agențiilor paricipante la această ediție:București: ATELIER GRUP, Creionetica, DDB România & Tribal Worldwide România, eventures, Frank Group, Oxygen PR  și MSPS – din grupul Frank, Headvertising, Geometry Global, grupul Lowe, Hello Group, Infinit Solutions, Jazz, Kubis, MEC România, Mindshare Media, pastel, PQB, SCG-Smart Corporation Group, The Public Advisors, TBWA, tNd’c Advertising, We>Buzz și WebDigital. Circuitul din București este completat de petrecerile Energiea și Institute, The Café.

Iași: Aquavita, Boomerang, INNERPRIDE și September & Gavrilescu.

Timișoara: ADwiser, Celmaitare Studios și Synopsis:.

Oradea: Bizmart, Communications MEDIA și Utopium.

Mai multe informații despre program găsiți și pe site-ul evenimentului: www.noapteaagențiilor.ro

Noaptea Agentiilor

Programul Noaptea Agențiilor în București

 • Ultima noapte de publicitate, întâia noapte de party. La Energiea!

La Energiea vei putea descoperi o explozie de vizualuri și sunete marca Les Ateliers Nomad și nicecream.fm. și vei experimenta o transformare a spațiului printr-un super show de lumină și sunet.

 • Happy night cu pastel

Muzică live, ca să vezi cât sunt de talentați cei din echipa pastel, karaoke și ateliere de handmade, ca să pleci cu ceva frumos acasă.

 

 • Facebook meet & greet la Head

Cei de la Head sunt curioși să-și întâlnească  prietenii “necunoscuți” de pe Facebook, pe care îi invită la ei în sediu: “N-o să-i chemăm niciodată la ziua noastră. Si nici ei pe noi la a lor. Dar putem să profităm de o ocazie ca asta și să ne întâlnim. Ca să vedem dacă impresia din online supraviețuiește contactului cu realitatea”, promit cei de la Headvertising.

 • Craft your happiness la TBWA

Intră pe 3 aprilie la The Ark și o să ajungi cât se poate de happy și cât se poate de sus. Adică la etajul 3, o ocazie fantastică să cunoști echipa TBWA și din ce sunt făcuți (probabil compoziția e cam așa: panglici, baloane, bomboane,alcool, dans, poze, hashtaguri, o trotinetă și un Mini).

 • ATELIER GRUP – Actor Climber Singer Superfly

ATELIER GRUP te invită la un party despre tine și despre ce poți face pentru a fi din ce ȋn ce mai bun. La orice.

 • Craft up your life with WebDigital

Ești pasionat de Marketing Online? Ai un business online cool pe care vrei să-l promovezi? Gașca WebDigital te așteaptă cu idei nonconformiste prin care te vei simți special în tribul tău de antreprenori și marketeri online.

 • Despre Arta Consumului cu Creionetica

Arta Consumului” este o introspecție lejeră și creativă. Conceptul campaniilor de conștientizare socială va fi concentrat într-o singură noapte de proiecții, expoziții și discuții, la Creionetica.

 • We>Buzz – come to the buzz side

Cei de la We Buzz meșteresc povești antrenante, intrigante sau amuzante, iar de Noaptea Agențiilor deschid laboratorul de confecții social media pentru toată lumea.

 • Hobby-uri cu “Call to action” la Hello Grup

Participanții de la Hello Group vor fi invitați să descopere „cum merge treaba” într-o agenție de BTL, de la departamentul de Client Service și Strategie, trecând prin Creație și ajungând în final la colegii de la Implementare, pentru o experiență  Hello <full option>.

 • Emoție la roșu cu tNd’c advertising

Cei de la tNd’c advertising așteaptă invitații în orice ordine, cu chef de vorbă și de a despica punctul în roșu. „Roșu pentru că e agresiv, lasciv, invaziv, iubibil, rău de gură și frumos pe buze, senzual și nepotrivit.”, au zis cei de la tNd’c.

 • grupul Lowe vă invită la CEASTONBURY- the handcrafted festival

De la cântăreți de renume, la designeri de nișă, ghicitori în aură și pasionați ai artei îndoitului hârtiei, cei de la Lowe s-au pregătit cu de toate! În premieră și în exclusivitate, One Big Band vă invită la un festival orchestrat&animat exclusiv de oamenii agenției, iar COMA & DREAM DEALERS vor urca pe scena principală a festului, într-un recital extraordinar.

 •  Mario,Tamagotchi și Tetris la Infinit Solutions

De Noaptea Agențiilor, cei de la Infinit Solutions organizează cea mai tare petrecere de gaming. Vă așteaptă acolo Terminator, Mario, Dinozaurul din Tamagotchi, Tetris, dar și succesorii lor mai tineri: XBOX și PS.

 • Pâine și circ laMEC România & Mindshare Media

Cei de la MEC &Mindshare promit măști, gogoși, un talcioc, păpușari și un super-târg. „Jonglăm cu romanțe și bufonerii, mimăm arta și dresăm baloane. Mari și mici. Avem talcioc, păpușari și cocoșei, vino-n târg la noi de vrei să te joci cu ei!” (MEC&Mindshare).

 • Procraftination at Jazz

Dacă ți-e dor să freci menta, treci pe la Jazz de Noaptea Agențiilor, unde poți freca menta direct într-un Mojito. Și îți poți perfecționa skill-ul de a-ți pierde timpul…cu stil.

 • After Six Café cu DDB & Tribal Worldwide România

Cei de la DDB& Tribal îți propun prima colecție de pasiuni de publicitari, strânse toate la ei la sediu, pe Praga 3.

 • Pentru că gif și din seria Geometry Global

Ai mișcările lui Jagger? Dansul e normal la vârsta ta? Pune-ți sneakersii de dans și urcă pe scena Geometry Global.  Cam așa: http://pentrucagif.ro/306bf15

 

 • Mixed drinks, crafts & crazy games la grupul Frank

Pe terasă, în recepție sau la birouri, oamenii din Frank Group te invită în lumea lor, să descoperiți arta cocktail-urilor, să vă jucați toată noaptea și să ȋmpartășiți povești și hobby-uri trăznite.

 • eventures Island

Ai nevoie de o provocare? Vrei să treci la următorul nivel? Cei de la eventures te invită să te joci alături de ei.

 • Seară de selfies cu Smart Corporation Group

SCG-Smart Corporation Group te invită la Selfie Party și să îți uploadeazi propriul selfie pe Facebook, cu hashtag-ul #makeaselfienotwork, iar ei promit să te premieze cu un goodie bag.

 • Kubis – clinica de recuperare creativă

Cei de la Kubis te invită să îți faci o electrocreativogramă, ca să te lămurești de ce boală creativă suferi și ce ai de făcut.

 • House of PRO’s – The Public Advisors

La Noaptea Agențiilor, la The Public Advisors, cuvinte precum task, research sau deadline se vor aplica activităților„de timp liber”. Sediul agenției va deveni House of PROs, un loc unde membrii echipei își vor ridica pasiunile la rang de profesie.

 • Rock up your life la Institute, the Café

La Institute, the Café îți vei putea arăta skill-urile tale de maestru Guitar Hero, iar gazdele te vor aștepta cu un ultra boost de energie.

 • PQB – Digital. Unplugged. Party!

Cei de la PQB și-au propus să arate digitalului cum se petrece în lumea reală și promit o atmosferă de neuitat.

Noaptea Agentiilor 2014 - academiadefotografie.ro

Programul Noaptea Agențiilor 2014 în Iași

În Iași, pasionații de publicitate pot participa la evenimentele organizate de către Aquavita, Boomerang, INNERPRIDE și September & Gavrilescu.

Programul Noaptea Agențiilor, Iași, 3 aprilie 2014:

 • Aquavita – Parascoveniile agenților populari

Pe 3 aprilie, de la 20.00, îți alegi zicala care ți se potrivește sau care se nimerește, iar cei de la Aquavita te fac celebru pe Facebook, după posibilități. De asemenea, vei putea participa la un brainstorming împreună cu echipa de aici și vei vedea cum se lucrează la un vizual sumar.

 • Iscusiții și curioșii sunt așteptați la Boomerang

La Boomerang vei putea învăța de la oameni iscusiți să faci lucruri noi și creative. Aceștia ți-au pregătit multe surprize pentru seara de 3 aprilie.

 • Lecția de imaginație de la INNERPRIDE

De câte ori ai avut o idee genială de un nou ambalaj? Sau de cate ori ai privit un produs și nu ți-a plăcut cum arată? Acum ai ocazia să-l faci pe gustul ochilor tăi! Cei de la INNERPRIDE îți oferă foarfece, hârtii colorate, lipici, toate nebuniile necesare pentru a-ți pune ideea în practică și un loc unde să stai cât vrei ca să născocești cea mai năstrușnică idee. Fie că inventezi un ambalaj de produs, fie că reimaginezi unul existent, ai liber la imaginație.

 • Noaptea Non-Stock la September & Gavrilescu

În agenții se lucrează pe canapele sau pe bean bags (atunci când nu se stă direct pe jos), se joacă ping pong, se scriu ideile direct pe pereți (pe cei care nu sunt acoperiți cu afișe sau cu graffiti), se mănâncă marshmallows, se bea bere și multă cafea. Asta presupune lumea, dar câți știu cu adevărat ce fac creativii? Dacă ești curios cum își petrec timpul aceștia, vizitează-i pe cei de la September & Gavrilescu de Noaptea Agențiilor, de la ora 20 și s-ar putea să nu mai vrei să pleci.

Programul Noaptea Agențiilor 2014 în Oradea

În Oradea, pasionații de publicitate pot participa la evenimentele organizate de către Communications MEDIA, Bizmart și Utopium.

Programul Noaptea Agențiilor, Oradea, 3 aprilie 2014:

 • Out of Office Night la Communications MEDIA

Cei de la Communications MEDIA pregătesc o super-petrecere pe Str. Libertății din Oradea, cu un grătar la lumina lunii, cu povești și hobby-uri ȋmpărtășite ȋn jurul focului.

 • Bizmart – Creativi în schimbul 3 la Bizmart

Agenția de publicitate Bizmart a reușit să își convingă echipa să se sacrifice și să mai depună un efort și pentru schimbu’ 3! Ei promit o super petrecere în care creativitatea, națională și internațională, se poate discuta la un pahar de bere bună, într-o seară de primăvară, în curtea agenției.

 • Utopium te face super-erou

Utopium promite că o să transforme orice “eu” într-un super-eu”: „Hobby-urile noastre sunt super-puterile noastre. Sunt acel lucru care te scoate din anonimatul day-jobului. Ești Spiderman – foto jurnalist ziua, justițiar noaptea, ești Kent Clark, ești un hobbyst undercover”, au explicat cei de la Utopium.

 

Programul Noaptea Agențiilor, în Timișoara

În Timișoara, pasionații de publicitate pot participa la evenimentele organizate de către ADwiser, Celmaitare Studios și Synopsis:.

 • ADwiser te invită la micul atelier al gurmanzilor creativi

Cei de la ADwiser și-au propus să demonstreze cât de mult contează conținutul, ambalajul și modul în care este prezentat un produs și te invită să guști ce ȋnseamnă creativitatea culinară.

 • Atelier de cărți poștale la Synopsis:

În cadrul Nopții Agențiilor din Timișoara, agenția Synopsis: organizeză un workshop de carte poștală în hruba de povești Synopsis.

 • Celmaitare antrenament de crafting

Celmaitare Studiosparticipă în premieră la Noaptea Agențiilor șipromit celmaitare antrenament de crafting și o petrecere de pomină.

Programul Noaptea Agențiilor 2014 în Chișinău

Chișinăul este invitat special al acestei ediții. Pasionații de publicitate de aici pot participa la evenimentele organizate de către Casa Imago și Piko Creative.

 • Noaptea Agențiilor acasă la Imago- Craft your casa!

De Noaptea Agențiilor, cei de la casa Imago își deschid ușile pentru lume frumoasă începând cu 20.00 și își doresc să spargă frontiera prin progres: Facem life-streaming pe net pentru toți prietenii noștri din România. Din toata lumea, de fapt. Ne vom lăuda total lipsiți de modestie cu oamenii noștri. Care sunt adorabili”, au precizat cei de la Casa Imago.

 • Little London Party la Piko Creative

Pe 3 aprilie, Piko Creative vă invită să ascultați muzică bună, să jucați tenis și kicker și să aflați ce pasiuni aveți: Va fi prima petrecere organizată de noi, așa că vom avea grijă să fie ceva special”, au declarat cei de la Piko Creative.

 

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm contactaţi:

Maria Neneciu

PR Officer

The Institute

Mob: 0730 709 478

E-mail: maria.neneciu@institute.ro

www.institute.ro