Zilele acestea are loc Săptămâna HubPhoto într-un spațiu foarte mișto – Gallery – Str. Leonida nr. 9-11.

HubPhoto își propune să devină platforma comunității iubitorilor de fotografie.

“Ne dorim să creăm o adevărată școală de fotografie pentru cei care doresc să învețe și să aducem tehnologia mai aproape de oameni, ajutându-i să utilizeze aparatura de ultimă oră pentru a deveni fotografi respectabili. Păstrez din copilărie fotografii făcute de un fotograf pe care părinții mei îl chemau să culeagă instantanee de a căror calitate sunt impresionat și astăzi. Fotograful era un personaj care se bucura de respectul comunității, iar cu HubPhoto vrem să creăm o pepinieră de specialiști care să se bucure de acest respect”, a spus Doru Păducel, unul dintre cei doi fondatori.


În prima zi a venit fotograful Simon Walles din Danemarca, și a prezentat Formatul mediu digital High End – Phase One IQ4 150Mp.

La Gallery pot fi testate echipamente de la Olympus / Sony / BenQ / Epson / Wacom / Synology / Profoto / Sekonic / Phase One

Pe 10 august, între h: 10-12 – se organizează atelierul „Fotografia de portret” cu accent pe: sisteme de iluminare de studio & on location de la Profoto // aparate si obiective Sony & Olympus // shooting cu model.

Vor fi 2 scene de lucru, una în interior, alta în exterior, cu 2 grupe a câte 6 participanți. Locurile sunt limitate pentru ca fiecare să fotografieze modelul.

Atelierul de portret durează 90 minute // Participarea e gratuită // Doar pentru fotografii experimentați

înscrieri aici: https://www.academiadefotografie.ro/portfolio/atelier-fotografia-de-portret/

Ne vedem acolo!

Acum să-l ascultăm pe Doru.

Doru Păducel, filmat la Gallery cu Olympus Pen F 17mm f1.7