Samsung a lansat azi in Romania noul model de telefon: Galaxy K Zoom – un smartphone cu o camera foto integrata. Evenimentul a avut loc intr-un loc minunat, un parc de aventura numit Edenland, langa Bucuresti.

Va invitam la un film care explica calitatile acestui aparat de catre domnul Laurentiu Faur, Key Account la Samsung Romania.

 

 

 

Datorită camerei foto specializate cu care este echipat, Samsung Galaxy K zoom este un smartphone ce beneficiază de optică avansată. Astfel,utilizatorii vor beneficia de calitățile și performanța unui aparat de fotografiat și vor putea surprinde toate clipele frumoase la o claritate foarte bună. Galaxy K zoom are un zoom optic de 10x și un design subțire și elegant. Printre caracteristicile speciale ale dispozitivului se numără senzorul BSI CMOS de 20,7 megapixeli pentru imagini extrem de clare și detaliate, stabilizarea optică a imaginii (OIS), posibilitatea de a capta imagini și filme Full HD în culori puternice și luminoase, precum și blițul Xenon care oferă o lumină mai strălucitoare decât LED-urile, pentru a îmbunătăți calitatea imaginii.

Pe lângă funcțiile corespunzătoare unui smartphone Samsung Galaxy, K zoom dispune și de caracteristicile avansate ale unui aparat foto: separare Auto Exposure / Auto Focus pentru un echilibru cât mai fin al luminii și clarității, modul Pro Suggest de ultimă generație, care oferă 10 filtre optimizate, Selfie Alarm– pentru iubitorii de „selfies”. Toate aceste caracteristici sunt foarte ușor de folosit, permițându-le utilizatorilor să realizeze fotografii și videoclipuri de cea mai bună calitate, indiferent de situație.