Asociația Europeană de Imagine și Sunet (EISA), cea mai mare organizație editorială și multimedia din Europa, a oferit brandului Sony cinci distincții la ediția din 2016 a premiilor EISA. Comisia EISA evaluează cu atenție o mare varietate de tehnologii, fiind renumită pentru expertiza în recunoașterea calității și inovației.

 

Cea mai bună cameră foto compactă premium din Europa, în 2016-2017: RX1R II

 

RX1R II este una dintre cele mai mici camere foto full frame din lume și oferă cea mai bună calitate a imaginii dintre toate camerele compacte Sony. Acest lucru este posibil datorită combinației dintre senzorul full frame de rezoluție ridicată (42.4 MP) și obiectivul cu distanță focală fixă ZEISS Sonnar T* 35mm cu diafragma F2. De asemenea, camera foto dispune de primul filtru optic low-pass variabil din lume , care oferă o calitate foarte ridicată a imaginii, cu latitudine de culoare extinsă și zgomot foarte redus. Sistemul Fast Hybrid AF cu funcție avansată de detecție a fazei și contrastului garantează imagini foarte clare. Vizorul retractabil XGA OLED Tru-Finder  și ecranul LCD rabatabil oferă libertate maximă în captarea compozițiilor creative.

 

Sony RX1R IICea mai bună cameră foto-video din Europa, în 2016-2017: α7S II

 

α7S II este instrumentul perfect al profesioniștilor pentru realizarea de filmări video de calitate și de fotografii excelente, în orice condiții de utilizare. Senzorul full frame Exmor CMOS de 12.2 milioane de pixeli  oferă un nivel maxim de sensibilitate ISO de 409600 . În plus, funcția high dynamic range, sistemul de stabilizare a imaginii pe 5 axe și posibilitatea de înregistrare internă a filmelor cu rezoluție 4K  în format full frame cu citire completă a pixelilor garantează videografilor profesioniști faptul că nu vor trebui să mai facă niciun compromis la calitatea imaginii. Funcția Fast Intelligent AF excelează la capitolele viteză și precizie și garantează imagini de o claritate deosebită, chiar și în întuneric.

 

Sony α7S II 

Cea mai bună cameră compactă pentru prosumatori din Europa, în 2016-2017: α6300

 

α6300 păstrează design-ul compact și ușor al popularului model α6000, dar include un sistem hibrid de focalizare automată extrem de rapid (0,05 secunde), cu 425 de puncte de detecție AF, funcție 4D de focalizare și urmărire a subiectului, filmare profesională 4K și o carcasă rezistentă la intemperii.

Noul senzor Exmor CMOS de 24.2 milioane de pixeli  oferă o calitate excelentă a imaginii, chiar și în condiții de iluminare scăzută, alături de filmări video de o calitate superioară, în timp ce ecranul rabatabil LCD de 3 inch și 921.000 de puncte și vizorul OLED cu 2,26 milioane de puncte permit urmărirea subiecților care se mișcă rapid, cu până la 11 cadre pe secundă.

 

Sony α6300 

Cel mai bun obiectiv de camere compacte profesionale din Europa, în 2016-2017: SEL85F14GM

 

Obiectivul telefoto fix SEL85F14GM reprezintă un atu pentru orice fotograf de portrete. Design-ul optic și utilizarea unor lentile avansate îi permit obiectivului să livreze rezoluția extrem de ridicată cerută de camerele foto moderne. Diafragma circulară cu 11 lamele oferă un blur de fundal uniform, în timp ce stratul antireflexie Nano AR minimizează defecte precum lumina difuză și reflexiile (flare si ghosting). Motorul de focalizare SSM cu doi senzori de poziție permite o focalizare automată rapidă și precisă. În plus, obiectivul full frame de 85mm F1.4 GM este rezistent la praf și umezeală.

 

Sony SEL85F14GM 

Cel mai bun player audio HD de mașină din Europa, în 2016-2017: RSX-GS9

 

Având o carcasă 1DIN și un buton de comandă rotativ, playerul RSX-GS9 de la Sony are un aspect clasic și autentic, dar la interior acest sistem de înaltă rezoluție audio este un dispozitiv audio de ultimă generație.

 

Este compatibil pentru redare PCM de până la 192kHz/24-bit pentru diverse dispozitive prin portul USB de tip A și nativ cu standardul DSD de 5.6 MHz printr-un port microUSB pentru playere digitale media de înaltă rezoluție, în timp ce ieșirea optică permite conectarea digitală la un DSP extern. Aplicația originală pentru smartphone „SongPal” de la Sony le permite utilizatorilor să caute melodii cu ușurință și oferă o ajustare rapidă în detaliu a sunetului direct de pe ecranul smartphone-ului, astfel încât acesta poate fi personalizat. Player-ul RSX-GS9 este dotat cu cel mai bun convertor DAC disponibil, un amplificator operațional de înaltă calitate și un ansamblu de circuite avansat, ceea ce garantează o performanță audio impresionantă. 

 

Sony RSX-GS9-2 

Despre Sony

Sony Corporation este lider global în producerea de tehnologii audio, video, foto, de gaming, pentru comunicații pentru segmentele consumer și profesional. Prin dezvoltarea afacerilor în muzică, imagine, entertainment și mediul online, Sony are o poziție de lider absolut pe segmentele electronicelor și divertismentului. Sony a înregistrat în anul fiscal încheiat la 31 martie 2015 vânzări consolidate de aproximativ 68 miliarde de dolari. Sony Global Web Site: http://www.sony.net/