Samsung lansează în România noua serie SUHD TV 2016

 

Si fotografii au nevoie de televizoare ultra-performante! In ziua de azi vizualul este un factor determinant in petrecerea timpului liber, iar culorile ne trezesc pofta de viata, mai ales daca sunt vii, clare, teribile!

Multi fotografi filmeaza deja 4K, inclusiv cu aparatele de fotografiat. Sau mai ales! Dar nu multi clienti au inca televizoare 4K. Motiv in plus ca fotograful sa achizitioneze un televizor cu tehnica ultra-moderna si sa-l aranjeze elegant in studioul foto, urmand ca bunii lui clienti sa savureze spectaculoasa filmare, din fotoliu. Nimic mai placut!

Inclusiv fotografiile pot fi prezentate, la o rezolutie colosala, pe televizor. Iar daca puneti putina muzica – veti fi recomandat cu siguranta! Gata cu albumele printate, emotiile au devenit digitale, si totusi – reale.

Academia de Fotografie a fost invitata sa realizeze fotografiile la panoul oficial, si am venit in echipa: Andra Meritoiu, Corneliu Leu, Andreea Hogas & me. Va multumesc, dragi colegi!

Fotographers Team by Samsung Event Romania

Televizoarele SUHD 2016 cu ecran Quantum Dot oferă cea mai bună calitate a imaginii, design elegant și o experiență smart de utilizare 

 

 

București, 10 mai 2016 – Samsung Electronics România, lider în producția de televizoare în ultimii 10 ani, lansează în România noua serie de televizoare SUHD, care oferă o calitate a imaginii de neegalat, datorită ecranului Quantum Dot, precum și un design unic, fără ramă și cu un aspect elegant din orice unghi.

 

Samsung Event By Simion Buia-4732

„Inovația tehnologică ne-a asigurat poziția de lider pe segmentul UHD 4K pe plan local, segment care depășește deja 10% ca valoare din totalul televizoarelor vândute, la mai puțin de trei ani de la lansarea acestei tehnologii. Ne bucurăm să aducem pe piața locală noua gamă de televizoare SUHD 2016, care continuă seria de inovații, oferind o calitate a imaginii de neegalat, iar cu aceste noi 19 modele ne dorim să contribuim la creșterea accelerată a pieței, în special pe segmentul premium”, a declarat Victor Armășelu, director Consumer Electronics Division, Samsung Electronics România.

 

Samsung Event By Simion Buia-4830

 

Noile televizoare Samsung SUHD 2016 încorporează tehnologia Quantum Dot, care oferă imagini fidele realității, fiind în același timp prietenoasă cu mediul, deoarece în construcția ecranelor Samsung Quantum Dot nu este folosit cadmiul. Quantum Dot înseamnă semiconductori de dimensiuni microscopice, care permit redarea celei mai ridicate purități a culorilor, contrastelor și luminii, comparativ cu orice alte tehnologii care se folosesc în fabricarea ecranelor TV.

 

Samsung Event By Simion Buia-4847

 

Mai mult, atunci când tehnologia particulelor Quantum Dot este asociată celei a ecranelor de 10 biți, se obțin de 64 de ori mai multe culori, comparativ cu un televizor convențional. Acest lucru se traduce într-un miliard de nuanțe diferite.

 

Samsung Event By Simion Buia-4640

 

Toate modelele Samsung SUHD de anul acesta oferă o experiență vizuala premium, datorita High Dynamic Range, cu un nivel până la 1.000 de niți HDR, pentru redarea celor mai pure și intense zone de alb și respectiv negru.

 

Samsung Event By Simion Buia-8848

Este un fapt constatat statistic că vizionarea la un televizor se face în general în condiții de lumină ambientală, fie naturală, fie artificială. Prin tehnologia unică anti-reflexie Ultra Black, dezvoltată de Samsung, ecranul televizorului SUHD este acoperit cu un strat de conuri de nano-dimensiuni, ce au rolul de a dispersa lumina exterioară, reducând semnificativ reflexia și obținând astfel un contrast îmbunătățit cu până la 35%. Astfel, chiar și atunci când te uiți la televizor într-o cameră puternic luminată, poți în continuare să te bucuri de toate detaliile, pentru că nu vei fi distras de reflexiile obositoare ale ecranului.

 

Samsung Event By Simion Buia-8850

 

Față de gama de anul trecut, a fost perfecționată tehnologia UHD Upscaling care, utilizând algoritmi de înaltă complexitate, analizează și optimizează automat conținutul nativ Full HD, HD sau chiar SD, aducându-l mai aproape de nivelul detaliilor și al culorilor conținutului original.

 

Samsung Event By Simion Buia-8903

 

Mai mult, tehnologia Peak Illuminator Ultimate Pro permite redarea fidelă a imaginilor complexe, care cer simultan atât contrast cât și luminozitate, permițând astfel afișarea de detalii și umbre fără pierderea intensității și naturaleții culorilor și fără difuzia contururilor apropiate.

 

Samsung Event By Simion Buia-8927

 

Prin dezvoltarea sistemului de operare Tizen, Samsung SUHD TV 2016 facilitează accesul în orice moment la conținutul preferat, precum și la alte servicii, filme sau jocuri. Interfața noilor televizoare este extrem de intuitivă, oferind acces facil la tot conținutul de divertisment dintr-un singur loc. Prin noul Smart Hub 2016, utilizatorii pot vedea programe live, conținut VOD (Video on Demand), sau jocuri video prin accesarea on-line a unor platforme de gaming consacrate. Totodată, noile televizoare recunosc automat tipul de set-top-box, consolă de jocuri sau alt dispozitiv ce rulează conținut audio-video, astfel că utilizatorul poate controla toate dispozitivele cu o singură telecomandă. Odată conectat cablul la porturile HDMI sau USB, televizorul identifică rapid tipul dispozitivului conectat, ilustrează pe ecran simbolul acestuia și  permite controlul prin intermediul telecomenzii unice.

 

DSC_7633

 

Modelele SUHD 2016 sunt cele mai elegante și spectaculoase televizoare create de Samsung până acum. Lipsa oricărei conexiuni vizibile pe spatele televizorului adaugă eleganță și rafinament designului cu ecran curbat, minimalist, fără ramă, cu contur metalic și linii clasice, care astfel se integrează armonios în decorul oricărei încăperi.

Samsung Event By Simion Buia-4760

Gama televizoarelor Samsung SUHD 2016 începe deja să fie disponibilă în magazinele partenerilor Samsung Electronics România.

Inchei prin a va dori tot binele din lume, 1 TV SUHD, 1 fotoliu ultraconfortabil si vreme rea, pentru televizor!

Alles Gute!

Photographers Team Samsung Event Romania