Sambata trecuta am beneficiat de o invitatie a lui Simion Buia la un workshop inedit, fotografie de budoir. Cum nu mai abordasem genul acesta de fotografie, am acceptat imediat, mai ales ca mai fotografiasem modelul, Ana-Maria Subtirica. Si m-am dus plin de curiozitate, gandindu-ma „cum o sa fie ?”.

 

Urmatorul workshop are loc pe 4 & 5 iulie

Info @ Agenda aici: Boudoir Photography Workshop

Inscrieri pe site sau la tel: 0763 654 920 / Simion Buia

 

 

www.corneliuleu.com

 

Urma sa se desfasoare intr-o camera de hotel de patru stele din mijlocul Bucurestiului, pe Calea Victoriei. Desi am ajuns ceva mai devreme, erau prezenti cativa fotografi, semn ca si pentru ei era ceva inedit. Am inceput sa povestim si sa impartasim impresii, timp in care ne-am adunat toti. La fix a venit si Ana-Maria, cu machiajul deja facut.

 

www.corneliuleu.com

 

Numai ca, desi toti eram nerabdatori sa incepem sa fotografiem, Simion ne-a trecut prin partea de acomodare. Acomodare pe care, dat fiind genul fotografic, o socotesc obligatorie. Toti participantii, inclusiv Ana-Maria, Melisa-Alina Condruz (make-up artist) si chiar Simion am povestit cate ceva despre noi, accentuand, evident, partea fotografica. Si am intrat in atmosfera cu cate un pahar de vin oferit de Vinland.ro. Dupa prezentarea participantilor, Simion ne-a facut o introducere in fotografia de budoir.

 

www.corneliuleu.com

 

Un pic de istorie, cateva exemple de asa da, asa nu. Cum sa fotografiem, ce unghiuri sa cautam, ce detalii. Abia apoi ne-a lasat sa incepem 😉 Comunicarea cu Ana-Maria a fost excelenta. A fost atenta la noi, receptiva la sugestii, s-a miscat incet pentru a permite fiecaruia sa o fotografieze. Desi eram mai multi si fotografiam din locuri diverse, gen pervazul geamului, noptiera, de pe jos, se uita pe rand la fiecare, astfel incat toti sa poata fotografia.

 

www.corneliuleu.com

 

Tinutele folosite au fost foarte potrivite pentru genul acesta de fotografie. Ambele un pic retro, in ton si cu decorul. Completate si cu machiajul, pe care Melisa l-a schimbat la mijlocul workshopului, cand s-a schimbat si tinuta. Lumina folosita a fost una continua. Nu ar fi mers setate blitz-uri externe pentru ca locul era relativ restrans, raportat la numarul de fotografi.

 

www.corneliuleu.com

 

Am fotografiat cu un Nikon D610 cu doua obiective, 50mm 1.4 si 85mm 1.8. Am avut ISO 400-800, diafragma setata la f2, timp de expunere 1/125-1/160. Cred ca ar fi fost potrivit si un obiectiv ceva mai wide. In concluzie, eu ma declar extrem de multumit. A fost o experienta inedita, pe care o recomand oricui sa o incerce, macar o data.

 

www.corneliuleu.com

 

Pretul, avand in vedere ce include (camera de hotel, makeup, model, atmosfera si … Simion) mi se pare mai mult decat modic.

 

Boudoir photography workshop

Save the date: 4 & 5 iulie | Hotel bedroom | Modele & Makeup & Red Wine…

Descriere & Agenda