Cum a fost pentru mine Boudoir Photography Workshop:

Mi-a placut mult. S-au intrunit aproape toate conditiile unei sesiuni foto de succes: modelul, machiajul, locul, prezenta lui Simion, lumina si vinul de calitate oferit participantilor.

E placut sa incepi o sedinta foto cu un pahar de vin. Modelul nostru, Ana-Maria, a baut cel mai putin. Poate pentru ca i s-a oferit un singur pahar. A fost o sesiune intensa care a durat mai mult de 3 ore, astfel ca nici nu ar fi avut timp sa bea inca unul.

 

Urmatorul workshop are loc pe 4 & 5 iulie

Info @ Agenda aici: Boudoir Photography Workshop

Inscrieri pe site sau la tel: 0763 654 920 / Simion Buia

 

 

Boudoir photography workshop cu Simion Buia

 

Ar fi putut sa nu bea deloc pentru ca a fost dezinvolta si sigura pe ea tot timpul. A colaborat bine cu noi, cei care o fotografiam. Dupa fiecare declansare a unei camere se intorcea spre alta si a raspundea pozitiv fiecarei solicitari legate de pozitie, privire etc. Tinutele si machiajul s-au potrivit bine cu termenul boudoir, dar componenta esentiala a fost atitudinea. Ana-Maria, in mijlocul patului din camera de hotel, ne-a oferit posibilitatea multor cadre reusite.

 

Boudoir photography Workshop

 

Genul de cadre care sunt greu de obtinut intr-o sedinta foto improvizata. Iar noi, fotografii, am cautat sa profitam cat mai mult de aceasta situatie: ne-am urcat pe pervaz, pe noptiere sau pe fotoliul din coltul camerei, dar am si ingenunchiat langa pat. Simion a fost aproape permanent intre noi si ne-a sugerat continuu cadre si unghiuri pe care sa le exploatam.

 

Boudoir photography workshop cu Simion Buia

 

Pe langa atitudinea modelului a contat mult atmosfera in care s-a desfasurat Boudoir Photography Workshop. A existat foarte multa comunicare in toate sensurile: intre participanti, intre participanti si model, intre participanti si Simion. Asta a dus la o atmosfera lejera, unde singura grija era sa obtii cadrul pe care il cautai.

De machiaj s-a ocupat Melisa-Alina Condruz, care ne-a consultat inainte sa se apuce de treaba.

 

Boudoir photography workshop cu Simion Buia

 

Pe langa oportunitatile de fotografiere in cadrul unui astfel de workshop, gasesc interesanta posibilitatea de a vedea ce cadre realizeaza ceilalti cursanti. Pentru ca subiectul a fost unul singur. Decorul, la fel. Oare cum vad ceilalti ceea ce am vazut eu in seara aceea? Cred ca este un mod bun de a te compara cu alti fotografi care „trag cot la cot” cu tine in conditii aproape similare.

 

Boudoir photography workshop cu Simion Buia

 

Avand in vedere ca am fost mai multi participanti la acest workshop, am avut la dispozitie o sursa de lumina continua. Lampa – Fluorescent Lighting Fluo 4x55w de la firma italiana TRED – a fost suficienta, chiar daca patul in care era Ana-Maria era unul king size.

 

 

Boudoir photography workshop cu Simion Buia

 

Ar fi fost foarte dificil sa avem un set de flashuri pe care sa le declansam pe rand. Din motive de gust am folosit si un speedlite, off camera, pentru completarea luminii principale.

 

Boudoir photography workshop cu Simion Buia

 

Am fotografiat la ISO 800 sau 1600 cu Canon 6D si obiectivul de 50 mm f/1.4 setat la 2.8. Pe alocuri, in timpul sesiunii mi-ar fi placut sa am montat un obiectiv de 35 mm sau unul mai lung, chiar de 100 mm. Asta pentru ca setup-ul a fost ofertant.

Asa ca am un motiv in plus sa revin, la acelasi workshop!

 

Boudoir photography workshop

Save the date: 4 & 5 iulie | Hotel bedroom | Modele & Makeup & Red Wine…

Descriere & Agenda