Atentie mare!

www.f64.ro va inseala la Black Friday!

Magazinul F64, vizibil pe www.f64.ro, autointitulat „Prietenul fotografilor” – este de departe cel mai scump magazin din Romania. Produsele vandute aici sunt deseori la preturi cu 30% mai mari decat in alte magazine din Europa. F64 mizeaza pe multa, foarte multa reclama, dar si pe confortul cumparatorilor, respectiv lipsa de curaj a acestora de a comanda produsele online din alte tari sigure, precum Germania.

Azi, magazinul F64 a postat pe Facebook o reclama mincinoasa, urmarind sa prejudicieze mii de clienti! Adica pe dumneavoastra!

Reclama care prezinta aparatul de fotografiat Sony A 7 cu obiectivul 24-70 mm la un pret cu o „REDUCERE 25%”.

 

F64, www.f64.ro va pacaleste!

Postarea a fost sponsorizata pentru a pacali cat mai multi cititori!

In realitate, aparatul se vinde cu un alt obiectiv, anume 28-70 mm, mult inferior si mult mai ieftin decat 24-70 prezentat pe cover-ul reclamei.

Am postat un comentariu la reclama mincinoasa direct pe contul de Facebook al lui F64, atragand atentia cititorilor care se inghesuiau sa dea Like, fara sa stie de cacialma.

Apoi am dat Share si pe contul meu de facebook // Simion Buia // pentru a alarma posibilii clienti. La scurt timp am fost sunat de cativa fotografi sa-mi spuna ca vor si ei sa comenteze despre f64, dar nu mai gasesc postarea!!!

 

F64 a sters postarea sponsorizata pe Facebook!

Intr-adevar, fara jena, fara scuze – www.f64.ro a sters postarea, dupa ce in prealabil am atentionat conducerea Sony despre incident.

 

www.f64.ro va inseala!

 

Am sunat o avocata si am intrebat-o care sunt consecintele unei asemenea postari? Mi-a raspuns pe loc: prejudicierea cumparatorilor!

F64 isi permite sa joace cartea falsului, voi va permiteti sa platiti in plus?

PS: Intre timp F64 a corectat greseala iar co-patronul firmei, domnul Marian Alexiu – si-a cerut scuze clientilor sai pentru „eroarea evidenta si impardonabila”.