Halloween a devenit o sarbatoare nationala si in Romania, mai ales pentru copii! Anul acesta Academia de fotografie s-a gandit la ceva cu totul deosebit: organizarea unei petreceri care sa imbine un curs de fotografie cu unul de bucatareala! Putea participa orice copil cu varsta intre 7-16 ani, inclusiv parintii, bunicii si strabunicii acestora… Si au venit!

O galerie de imagini despre evenimentul nostru se afla publicata e contul de Facebook al Academiei de fotografie: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1089463291066711.1073741839.175415162471533&type=3

 

Halloween Party 4 Kids @ academiadefotografie.ro-6964

 

 

Marele studio de 150 mp din Palatul Universul Bucuresti a devenit locul de joaca a peste 50 de copii si alti 10-20 parinti care s-au perindat de-a lungul zilei la Halloween Photo Party 4 Kids!

 

www.academiadefotografie.ro-6600

 

Au existat 3 scene distincte: una in care se preparau bucate dupa retete de Halloween, si pentru care raspundea gospodina Mu, alta in care se facea Make-up de catre arista darma Karma, si scena principala in care fotograful Simion Buia explica cum sta treaba cu fotografia, lumina, compozitia…

 

www.academiadefotografie.ro-7269

 

Cred ca cea mai populara a fost partea cu bucatareala! Aici se preparau lucruri delicioase, prajituri din coca umplute cu mere, nuci, bostan, legate cu miere si alte ingrediente, toate bio si de calitate. Copiii aflau astfel cum se prepara relativ repede un desert care poate fi servit oricand, la un ceai cald sau la scoala, in pauze.

 

Halloween Party 4 Kids @ academiadefotografie.ro-6417

 

Totul s-a pregatit la cuptor, in tavi speciale, sub indrumarea si supravegherea profesionala a experimentatei gospodine Mu.

 

Halloween Party 4 Kids @ academiadefotografie.ro-6400

 

In tot acest timp mai pleca cate un copil, rand pe rand, pentru a fi pictat pe fata de artista Darma Karma. Chiar si parintii erau pictati! Darma a reusit sa confere fiecaruia o „masca” unica, transformandu-i pe unii, iata, in personaje din desene animate!

 

www.academiadefotografie.ro-6989

 

Intre timp Simion Buia se ocupa de aparatele foto: le curata, le incarca, avea grije sa fie functionale si apte de niste maini cateodata prea zbuciumate ale unor copii mult prea entuziasmati!

 

www.academiadefotografie.ro-0608

 

Cursul de fotografie continea mai mult aspecte generale: cateva informatii despre aparatul de fotografiat – nota bene: Academia de fotografie are aparate foto pe care le pune la dispozitia cursantilor! – despre lumina si compozitie, nelipsind si aspectele legate de rezolutie, blitz, zoom si alte setari…

 

www.academiadefotografie.ro-7341

 

Ce a urmat in ultima parte a petrecerii e poveste! Sau vacarm?! Copiii se alergau sa se fotografieze, altii sa deguste bunatatile scoase din cuptor, unii tipau teribil, iar altii stateau model, precum acest tanar balerin:

 

Halloween Party 4 Kids @ academiadefotografie.ro-7239

 

Va vine sau nu sa credeti, dar o gasca de 7 copii impreuna au venit sa-si serbeze ziua de nastere la petrecerea noastra de Halloween! Catalin a implinit 14 ani! Sigur ca au adus si tort, confetti, s-a cantat La multi ani! A fost prea bine!

 

www.academiadefotografie.ro-0630

 

Ne-am simtit foarte bine! Va asteptam si in 2017 la Halloween Photo Party 4 Kids!