Sibiu

Va invitam marti24.11.2015intre orele 12:00 si 17:00,  la Astra Film (sala parter), Piata Mica nr. 11, Sibiu,  unde va avea loc o prezentare a produselor High End Photography PROFOTO(lumina de studio) si PHASE ONE(Digital Medium Format). 

Prezentarea este organizata ca un workshop, putina teorie si multa, multa practica.

Va fi sustinuta de Ciprian Pascu – Yan Photography www.yan.ro , fotograf profesionist din Sibiu ce foloseste intensiv echipamentul amintit si de Mihai Musceleanu – Imatech www.ofertefoto.ro , www.photorental.ro .

Participarea va fi posibila pe baza inscrierii online pe www.workshops.yan.ro

Explorati si experimentati fascinanta lume High End Photography: Seria OCF Profoto B1 500 Air TTL, B2 250 Air TTL si Formatul Mediu Digital Phase One.

 

Cluj

Va invitam miercuri, 25.11.2015, intre orele 16:00 si 20:00, la Fabrica de pensule  Sala Studio, Str. Henri Barbusse 59-61, Cluj Napoca, unde va avea loc o prezentare a produselor High End – PROFOTO(lumina de studio) si PHASE ONE(Digital Medium Format).

Prezentarea este organizata ca un workshop, putina teorie si multa practica.
Va fi sustinuta de Ciprian Pascu Yan Photography si de Mihai Musceleanu – Imatech www.ofertefoto.ro , www.photorental.ro .
Participarea va fi posibila pe baza inscrierii online pe www.workshops.yan.ro
Explorati si experimentati fascinanta lume High End Photography: Seria OCF Profoto B1 500 Air TTL, B2 250 Air TTL si Formatul Mediu Digital Phase One.

Secvente din prezentarea la Bucuresti

Despre Profoto

Profoto e unul dintre cele mai prestigioase brand-uri din lume cu privire la sistemele de blitz de studio. Extrem de fiabile, construite robust, cu nenumarate accesorii – Profoto se regaseste in studiourile fotografilor profesionisti.

In Romania Profoto este reprezentat de firma Imatech by Mihai Musceleanu.

Profoto ofera o lumina consistenta, stabila, declansarea se face prin emitator Radio (Profoto AIR remote), si are un singur cusur: e scump! Dar e marca suedeza, facuta excelent, aproape ca nu are concurenta.

In ultimii 2 ani Profoto a oferit 2 produse noi, foarte interesante, care au ajuns sa fie prezentate si in Romania: B1 (lansat in noiembrie 2013) & B2 (lansat in martie 2015). Tendinta este: TTL, pe baza de baterie pentru mobilitate maxima, usoare, portabile, timp de incarcare scurt.

profoto Romania Academia de fotografieProfoto B1 Off Camera Flash are o putere de 500 w/s, iar B2 250 w/s. Functia TTL poate fi obtinuta doar cu ajutorul Profoto Air Remote TTL-C – pentru Canon sau Nikon. Pentru Sony din pacate nu au facut nimic, deocamdata.

 

Profoto-B1-Digital Romania

 

Profoto B2 se recomanda fotografilor care lucreaza pe teren, in locatie, la evenimente, dar si in studio. Functioneaza pe baza de baterie, e compact, usor, incape intr-un mic rucsac si il puteti lua pe bicicleta!