Dupa o prima editie de succes in 2014, Noaptea Studiourilor Foto revine anul acesta cu noi participanti si o noua serie activitati fotografice interesante pentru public. De la mini-sedinte foto gratuite, pana la ateliere si workshop-uri, vizitatorii editiei a doua a Noptii Studiourilor vor avea ocazia sa descopere secretele fotografiei de studio si sa fie, pe rand, deopotriva fotografi si modele.

Sambata, 20 iunie 2015 te invitam asadar la o plimbare prin studiourile foto inscrise la eveniment. 14 studiouri si fotografi din Bucuresti – Uncle Jeb Studio, Nikon Studio, Academia de Fotografie, Chroma Studio, Dora Studio, Dumitru Antonescu Mobile Studio la Epic Bar, Frozen Monkeys Media Production, Gabriel Nedelcu Studio, Insight Photo Studio, Loading Studio, New Age Photography, Rebel Studio, Stan Miles – Pictures With Style, Square One Studio – si un studio din Iasi: Photo Caffe.

 

NSF2015_REV_A

Spre deosebire de anul trecut, pentru ca participantii sa aiba ocazia de a vizita cat mai multe spatii si de a participa la cat mai multe activitati, programul editiei a doua a Noptii Studiourilor Foto va incepe cu o serie de sesiuni de warm-up, care se vor desfasura in timpul zilei de sambata, 20 iunie, incepand cu ora 10.00. Noaptea se va incheia, la fel ca si in 2014, la miezul noptii.

Pentru a consulta atat programul evenimentului, cat si lista studiourilor participante si harta lor, va asteptam pe noapteastudiourilorfoto.ro sau facebook.com/noapteastudiourilorfoto.

Accesul este gratuit.

Despre Noaptea Studiourilor Foto
Organizat in spiritul celorlalte nopti deja consacrate in Bucuresti, evenimentul isi propune crearea unei punti de comunicare intre public si fotografii cu spatii dedicate din Bucuresti.

In ziua evenimentului, studiourile foto din Bucuresti care s-au inscris in prealabil la eveniment
raman deschise dupa program, primesc publicul curios de cum arata un studio si cum se desfasoara o sedinta foto profesionala intr-unul si organizeaza diferite activitati pentru vizitatori, precum: workshop-uri si ateliere foto, mini-sedinte foto gratuite, demonstratii de styling, etc.

Prima editie a evenimentului a avut 20 de studiouri participante si peste 1500 de vizitatori.

–––––


Noaptea Studiourilor Foto este powered by Nikon si organizata de Uncle Jeb Studio, cu sprijinul
Epson.

Parteneri media: nikonisti.ro, iqads.ro, mixtopia.ro, academiadefotografie.ro, comunitatefoto.ro, bookaholic.ro, modernism.ro, 9am.ro, Designist.ro, Best-Event.ro, anyplace.ro, orasulm.eu, news-up.ro