MGT Educational, unic distribuitor pentru Olympus în Romania, anunţă astăzi lansarea noului model PEN-F.

O cameră cu performanţe de top, cu materiale şi finisaje de cea mai înaltă calitate, cu o eleganţă fără precedent. PEN-F este un produs realizat cu măiestrie, un simbol în devenire.

Creatorii noului PEN-F au regândit toate elementele, îmbunătăţind performanţele optice excepţionale, combinând elementele tradiţionale cu designul contemporan şi inovaţia autentică ce asigură camerei cea mai atractivă calitate: intuiţia.

Design

Iubitorii designului pur vor descoperi că PEN-F este tipul de cameră foto pe care vei dori să o utilizezi tot timpul. Proiectanţii acesteia au lucrat îndelung pentru ca rezultatul să se simtă la fel de bine precum arată, camera neavând niciun şurub vizibil. Este un produs de colecţie, atractiv pentru iubitorii de noutăţi tehnologice, cu o poveste care merge mult mai departe.

Format

Un astfel de produs apare o dată la o generaţie şi va fi un punct de interes pentru persoanele pasionate de fotografie, cu o percepţie vizuală superioară. Noul model PEN-F este o cameră mirorrless cu obiective interschimbabile, la fel ca şi celelalte camere din seria PEN. Este construită pe formatul Micro Four Thirds – ceea ce înseamnă că este mai compactă şi mai uşoară decât camerele DSLR, oferind o calitate similară.

Stil

Puţine camere din această categorie oferă utilizatorilor aspectul deosebit, clasic urban, şi precizia unui vizor electronic integrat de înaltă calitate. Vizorul PEN-F, cu asistenţă la focalizare şi un monitor OLED mare de înaltă definiţie, permite vizualizarea în timp real a efectului tuturor modificărilor de setări folosind opţiunile creative şi butoanele integrate.

 

Olympus PEN-F

Noul buton creativ

Cel mai mare buton metalic circular din partea superioară a camerei PEN-F oferă acces instant la patru funcţii creative, dintre care unele noi în această categorie. În plus faţă de cele 14 Filtre Art, utilizatorul are posibilitatea modificării setărilor de culoare din Colour Profile Control, Monochrome Profile Control şi Colour Creator. Un comutator din spatele butonului circular permite accesul instant la opţiunile favorite – fără conectarea la un computer, printr-o simplă mişcare a degetului.

Cel mai bun timp de raspuns din lume*

Utilizatorii PEN-F vor beneficia de viteza mare de reacţie a camerei, aceasta având cel mai scurt timp din categorie între momentul apăsării butonului şi cel al declanşării. Focalizarea automată este, de asemenea, extrem de rapidă, datorită funcţiei Eye Detect AF şi a panoului tactil pentru selectarea punctului de focalizare.

Calitatea imaginii

Inovaţiile şi aspectul atractiv nu ar fi suficiente dacă PEN-F nu ar excela şi la calitatea imaginii şi portabilitate. La aceste capitole Olympus este un competitor redutabil. Integrând cele mai recente tehnologii pentru senzor şi procesarea imaginii, este o cameră care va împlini cu adevărat aşteptările utilizatorilor.

 

Olympus PEN-F

 

 

Conectivitate

PEN-F permite încărcarea imaginilor prin Wi-Fi, simplificând postarea online a lucrărilor prin aplicaţia gratuită OI.Share.

Desigur, PEN-F este compatibil cu o gamă largă de accesorii dedicate Olympus şi cu unele obiective M.ZUIKO, inclusiv gama profesională M.ZUIKO PRO.

Camera va fi disponibilă în variantele negru şi argintiu, de la începutul lunii martie 2016.

Accesorii recomandate

Curea de umăr din piele naturală, model CSS-S120L. Calitatea şi fineţea materialelor sunt parte esenţială din experienţa PEN-F, iar accesoriile din piele subliniază acest fapt.

Material din piele naturală, model CS-48PR. Materialul de calitate protejează atât camera, cât şi obiectivul de rezervă.

Geantă din piele naturală, model CBG-11PR. Designul mereu la modă şi măiestria execuţiei genţii de tip curier se asortează cu PEN-F.

Aplicaţia OI.Share v2.6 pentru smartphone. Pentru conectare simplă şi distribuirea imaginilor prin Wi-Fi.

Husă pentru corpul camerei, model CS-47B. Un mod elegant de a proteja camera de eventuale lovituri şi zgârieturi.

Grip L Metalic. Extinde suprafaţa camerei pentru o prindere mai fermă la fotografierea scenelor urbane dinamice.

Specificaţiile produsului pot fi modificate fără o notificare în prealabil. Vă rugăm să verificaţi pagina http://www.olympus.ro pentru cele mai recente specificaţii.

*Din decembrie 2015, dintre camerele cu obiective interschimbabile din piaţă – inclusiv SLR. Conform condiţiilor de testare proprii Olympus.

Utilizatorii PEN-F vor beneficia de viteza mare de reacţie a camerei, aceasta având cel mai scurt* timp de răspuns din categorie între momentul apăsării butonului şi cel al declanşării. PEN-F permite încărcarea imaginilor prin Wi-Fi, simplificând postarea online a lucrărilor prin aplicaţia gratuită OI.Share.

 

Camera va fi disponibilă în variantele negru şi argintiu, de la începutul lunii martie 2016. Preţul recomandat de vânzare pentru varianta body este 5.599 lei (TVA inclus).

 

Olympus PEN-F

espre Olympus

Olympus Europa este sediul central al Olympus Corporation, Tokyo, pentru activităţile desfăşurate în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA).

În calitate de producător de top, la nivel mondial, de tehnologie optică şi precizie digitală, Olympus furnizează soluţii inovatoare pentru cele mai moderne sisteme medicale şi camere digitale, precum şi soluţii ştiinţifice. Produsele premiate ale companiei reprezintă instrumente pentru detectarea, prevenirea şi vindecarea afecţiunilor, înlesnind cercetarea ştiinţifică şi documentarea vieţii cu libertate artistică. Prin utilizare, produsele Olympus de înaltă tehnologie transformă viaţa oamenilor într-una mai sănătoasă, sigură şi împlinită.