La târgul ”Photokina 2014” de la Köln, Germania, cea mai prestigioasă manifestare expozițională din domeniul fotografiei și imagisticii, Corporația Sony (”Sony”) prezintă camera video cu memorie și obiective interschimbabile PXW-FS7 XDCAM™, alături de gama sa de aparate de fotografiat digitale ”α” și cu întreaga serie de obiective cu montură ”α”, incluzând obiectivele ”α” de înaltă performanță, destinate senzorilor de 35mm (full-frame). Sony expune, de asemenea, sistemul autofocus  “4D FOCUS” caacterizat printr-o monitorizare orizontală și verticală a unei largi suprafețe de imagine, autofocus rapid (AF) și un sistem AF unic care permite obținerea unui ridicat și precis grad de predictibilitate a mișcării subiectului. Acest sistem este deja inclus în anumite produse cum ar fi ”α6000”, urmând a fi promovat ca una dintre tehnologiile de vârf destinate aparatelor de fotografiat.

photokina 2014

Sony lansează la Photokina obiectivul zoom grand-angular ZEISS 16-35mm F4 full-frame pentru aparate α cu montură de tip E

Cel mai nou zoom grand-angular full-frame ZEISS de la Sony înglobează o semnificativă forță imagistică într-un corp ușor, compact, în completarea seriei obiectivelor cu montură E, destinată utilizatorilor de aparate α.

 

Așteptat cu multă nerăbdare, obiectivul Vario-Tessar T* FE 16-35mm F4 ZA OSS (SEL1635Z) vine ca un al treilea membru al unei serii de zoom-uri de mare luminozitate, adăugându-se deja existentelor SEL2470Z și SEL70200G. Noul zoom grand-angular SEL1635Z reprezintă o convingătoare opțiune pentru peisaj, interior și arhitectură sau pentru fotografia de zi-cu-zi.

 

Calitatea legendară opticii ZEISS exploatează imensul potențial creativ al mult aclamatei serii α7 de aparate în format full-frame, de la Sony. Noul obiectiv este, de asemenea, un partener ideal în grupul obiectivelor Sony cu montură de tip E, destinate aparatelor de fotografiat și camerelor video.