Academia de Fotografie a primit in dar un router ultramodern si estetic de la TP-Link, via Smartpoint – pentru o activitate online rapida si sigura.

Multumim!

AC1900 Router Gigabit Wireless Dual Band Archer C9

  • Suportă standardul 802.11ac
  • Conexiune simultană în 2.4GHz (600Mbps) și 5GHz (1300Mbps) pentru 1.9Gbps din totalul lățimii de bandă disponibile
  • Cele 3 antene detașabile dual band asigură o acoperire wireless omnidirectională și fiabilitate maximă
  • Tehnologia Beamforming oferă o conexiune wireless de înaltă eficiență
  • Procesorul dual-core 1GHz asigură continuitate când procesează multiple conexiuni wireless sau prin cablu
  • Porturile USB 3.0 + USB 2.0 – asigură partajarea unei imprimante în rețea sau partajarea de fișiere și filme cu celelalte dispozitive din rețea sau de la distanță printr-un server FTP

 

Viteze de transfer ultra-rapide pentru o expperiență Wi-Fi superioară

Archer C9 suportă standardul Wi-Fi 802.11ac, oferind o viteză totală de transfer de 1.9Gbps. Cu 1.3Gbps în frecvența liberă de 5GHz și 600Mbps folosind două chip-uri wireless pentru o performanță mărită în frecvența de 2.4GHz, toată casa ta va avea acoperire Wi-Fi excelentă. Procesorul dual core ultra-rapid de 1GHz funcționează ca o ”inimă” mare pentru viteză, stabilitate și performanță a dispozitivelor conectate prin Wi-Fi, LAN sau USB. Extraordinarele conexiuni Gigabit Wi-Fi și Gigabit prin fir sunt ideale pentru aplicațiile sensibile la lățimea de bandă cum ar fi streaming-ul video HD și jocurile online. Cu ajutorul lui Archer C9 ai o casă conectată la viteză și performanță foarte mare.

 

Acoperire mai mare și semnal Wi-Fi stabil

Trei antene dual band și amplificatoare de mare putere asigură un semnal wireless continuu pentru toate dispozitivele tale în timp ce crește acoperirea Wi-Fi a casei.

*Tehnologia Beamforming pentru focalizare laser Wi-FiTehnologia Beamforming concentrează semnalul wireless către dispozitivul tău, concentrând transmisia de date acolo unde este nevoia cea mai mare. Folosirea lățimii de bandă superioare crește acoperirea wireless, oferind conexiuni foarte bine orientate și eficiente.

 

Două porturi USB pentru o partajare ușoară

Porturile USB 3.0 și USB 2.0 facilitează partajarea unei imprimante în rețea sau a fișierelor și filmelor între dispozitive. Utilizează serverul FTP pentru a accesa fișierele stocate pe router de la distanță. Profiă de portul USB 3.0 care este de 10x mai rapid decât tradiționalul port USB 2.0.

 

Am facut un unboxing, util pentru cei care doresc dar inca nu sunt siguri de achizitionarea acestui produs.

Voi reveni cu un mini-review peste timp.

Pe curand!