Dupa o prima editie de success in 2014, Noaptea Studiourilor Foto revine si anul acesta. Si la editia a doua a evenimentului, care va avea loc pe 20 iunie 2015, sunt binevenite toate studiourile care doresc sa participe la construirea unei punti de legatura intre fotografi si public, prin organizarea de workshop-uri, ateliere, prezentari si alte tipuri de evenimente in spatiul propriu.

Inscrierea la NSF 2015 s-a deschis pe 1 martie si se poate face pana pe 30 aprilie inclusiv, prin completarea formularului de inscriere, care poate fi gasit aici: 

La Noaptea Studiourilor Foto 2015 se poate inscrie orice studio de fotografie din Bucuresti*, care intruneste urmatoarele criterii:

– existenta unui sediu / punct de lucru

– spatiul studioului sa fie suficient de generos pentru a gazdui un mic eveniment (workshop, demonstratie, etc), cu public

– completarea pana la data de 30 aprilie 2015 a formularului de inscriere (se completeaza online)

– trimiterea pana la data de 30 aprilie la adresa coliba@unclejebstudio.ro a cateva fotografii cu spatiul studioului

– organizarea in Noaptea Studiourilor Foto a cel putin unui eveniment fotografic (atelier, workshop, mini-curs, expozitie, demonstratie, s.a.m.d) in intervalul 10:00-24:00.

Program NSF 2015

Pentru a oferi publicului posibilitatea de a ajunge la mai multe studiouri si de a participa la mai multe activitati, editia a doua, din 2015, se va desfasura intr-o sambata, toata ziua. Desi titulatura de Noapte a Studiourilor Foto ramane, programul activitatilor va incepe inca din timpul zilei, cu o serie de workshop-uri de warm-up pentru seara.

Astfel, studiourile sunt incurajate sa gandeasca anul acesta evenimente mai complexe, chiar cu lista de inscriere prealabila.

Mai multe detalii despre inscrierea la eveniment gasiti aici: http://noapteastudiourilorfoto.ro/inscriere-2015

Regulamentul evenimentului poate fi consultat aici: http://noapteastudiourilorfoto.ro/regulament-de-participare

Mai multe despre editia de anul trecut gasiti aici:
http://noapteastudiourilorfoto.ro/nsf-2014

––

Noaptea Studiourilor Foto (NFS) a aparut din dorinta de a face fotografia de studio mai accesibila atat publicului care o considera inca un serviciu de lux, cat si fotografului entry-level, care vrea sa invete. Este o ocazie de a arata, de asemenea, eforturile reale din spatele unei sedinte foto, implicand vizitatorii si in postura de modele, si de fotografi; este o ocazie sa ne prezentam arta si meseria atat publicului vizitator, cat si celui observator, care inregistreaza doar informatia din mass media.

Evenimentul este organizat de Uncle Jeb Studio (unclejebstudio.ro) si este sprijinit de Nikon.

Parteneri media: Academia de fotografie, Mixtopia.ro, iqads.ro, Comunitatefoto.ro, nikonisti.ro, orasulm.eu, modernism.ro

anyplace.ro