Cum stăm cu fotografia? 

Revista Arta a consacrat cea mai recentă apariţie a sa fotografiei, panoramînd o zonă de creativitate vizuală aflată în plină efervescenţă. Titlul numărului: Fotografia în contextul şcolii de artă din România, departamente speciale fiind fondate în universitățile noastre de profil în ultimele circa două decenii. Pornind de la bilanțul de etapă propus de revista ArtaCafeneaua critică propune o dezbatere la temă: Cum stăm cu fotografia? Evenimentul are loc joi 6 decembrie 2012, orele 19.00-21.30, la Club A.

Participă: Petru Lucaci, directorul revistei Arta şi preşedinte al Uniunii Artiştilor Plastici din România, Roxana Trestioreanu, Iosif Király și Aurora Király, artişti şi profesori ai Secţiei Foto-video din Universitatea Naţională de Arte din Bucureşti, alţi artişti, critici de artă, curatori.

Amfitrion: Ion Bogdan Lefter.

Despre Cafeneaua critică

Cafeneaua critică este un proiect de dezbateri culturale pe teme de actualitate. Prima serie s-a desfăşurat în anii 1990, la Cafeneaua Facultăţii de Litere a Universităţii Bucureşti. De la reluarea sa în noiembrie 2008,Cafeneaua critică a fost găzduită de cluburile bucureştene The Silver Church, Club A şi Club Control. De la debutul „stagiunii” 2011-2012, Cafeneaua critică a revenit la Club A şi se desfăşoară joia seara*.