Miluta Flueras este unul dintre fotografii care, din nefericire, a ars de viu la Clubul Colectiv, in timp ce fotografia de pe scena formatia Goodbye to Gravity. Un fotograf care s-a dus la Colectiv din placerea de a fotografia, de a asculta si trai muzica momentului, de a capta cateva momente interesante ale atmosferei, si care nu a mai iesit cum a intrat.

Acum, transformat fizic dar intarit psihic, Miluta Flueras isi continua traseul fotografic, zilele acestea expunand in cadrul Photo Romania Festival la Cluj.

Desigur, Flueras era asteptat de televiziunile locale, carora le-a declarat:

 

Miluta Flueras a sustinut si o conferinta la Cluj: „Fotografia de concert de la instantaneu la definirea unui stil personal”.

Iata inca un interviu in care Miluta Flueras s-a destainuit, reiterand povestea momentului trait la Colectiv.

 

 

Miluţă Flueraş este masterand al Centrului de Excelenţă în Studiul Imaginii, lector de fotografie la ArtKlub şi fotograf de concert. Având experiența a numeroase concerte si festivaluri de renume, cu artişti precum Bon Jovi, Roger Waters, Depeche Mode, AC/DC, Metallica, Guns ‘n Roses, Sting, Red Hot Chili Peppers, dar și ai scenei underground, Milută are în portofoliu fotografii publicate in numeroase publicații naționale și internaționale precum și colaborări cu artiști și promoteri cunoscuți.

Miluta Flueras by Simion Buia-135535

 

Academia de Fotografie iti doreste refacere grabnica!