Acest concurs este pentru fotografi pasionati, pana in 35 de ani, care doresc sa se remarce sau sa-si valideze inspiratia si talentul prin participarea la o competitie autohtona cu traditie. Mai aveti cateva zile pentru a va inscrie imaginile in competitie.

Inspired Concurs

 

Inspired – Photography 2012 este un concurs de idei, de creativitate aplicabila si aplicata – spun organizatorii in regulamentul competitiei cu o traditie de 6 ani. Participantii trebuie sa aiba varsta cuprinsa intre 18 si 35 de ani, iar tema sectiunii Inspired – Photography 2012 este „FURIE”. Selectata de presedintele juriului, tema este explicata intr-un preambul:

Furia nu se disipeaza, ea se acumuleaza pana cand, ajungand la un punct critic, se produce o adevarata explozie!

Premii: Anii trecuti, castigatorii au avut parte de o expozitie in locatii precum Anaid Art Gallery, Carturesti, sau cafenele si hoteluri din Bucuresti.

Anul acesta, castigatorii locului I vor fi premiati cu Trofeul INSPIRED. In plus, toti cei clasati pe locurile I – XX vor avea acces gratuit la Master Class-ul INSPIRED corespunzator sectiunii. Master Class-urile vor fi sustinute cu sprijnul unor personalitati membri de jurii din Romania si din strainatate si vor fi organizate in Bucuresti, in perioada februarie – septembrie 2013.

Pentru a va inscrie, aveti nevoie de un numar de maxim 5 fotografii pe care le incarcati pe contul creat pe site-ul concursului sau le puteti depune, ca planse, la sediu. Toate adnotarile si textele vor fi facute in limba engleza.

Juriul este compus din 11 fotografi, 3 profesori universitari, castigatorul Inspired – Photography 2011 si este prezidat de Victor Velculescu.

DEADLINE INSCRIERI: 6 DECEMBRIE 2012, ORA 00.00

DEADLINE PREDARE MAPE: 8 DECEMBRIE 2012, ORA 14.00

Atentie! PLANSELE SEMNATE VOR FI SCOASE DIN CONCURS!

 

In spiritul definirii unui standard profesional, artistii se pot inscrie anul acesta la categorii precum: Photography, Product Design, Fashion Design , Architecture, Illustration, Interior, Dramaturgy, Public Relations, Accessories, Graphic Design.