ISDC te invita sa-ti imaginezi “O zi din viata unui programator”

ISDC lanseaza o noua provocare pentru toate persoanele cu imaginatie si un interes obsesiv pentru fotografie, concursul foto cu tema: O zi din viata unui programator„.

Va invitam sa participati la o experienta fotografica unica, provocatoare si plina de inspiratie. Geek, tocilar, expert in calculatoare, specialist IT… nume diferite pentru oameni inteligenti, cu o pasiune extrema pentru tehnologie. Cum este o zi din viaţa lor? Imortalizati-o intr-o fotografie iar cel mai inspirat fotograf castiga premiul cel mare!

Ideea din spatele acestui concurs a fost declansata de succesul coplesitor al concursului foto: In Good Company” de anul trecut. Pagina de Facebook a concursului a fost invadata de fotografii frumoase, ceea ce a facut foarte dificila selectia castigatoriilor. In acest an, ducem initiativa noastra la un alt nivel. Suntem o companie cu ambitii mari, oameni talentati, si evident, pasionati de tehnologie. Dar avem nevoie de tine sa-ti imaginezi povestea noastra de 24 de ore: cum ne vedeti? Ce va surprinde cel mai mult la un programator? Ce-i face pe oameni să ne numească geeks? Suntem atat de usor de stereotipat? Fa o poza si impresioneaza-ne!

Concursul se desfasoara in intervalul 21 mai – 17 iunie. Fotografiile se trimit, conform regulamentului, la adresa ingoodcompany@isdc.eu. Juriul format din fotografi cu experienta va premia cea mai buna fotografie. Concursul se desfasoara pe pagina de Facebook/ISDCTeam. Regulamentul se poate descarca de pe site-ul isdc.eu/concurs.

Photo Romania Festival este partener si juriu al concursului. Fotograful cel mai inspirat castiga noul iPad3! Premiul de Popularitate: surpriza in valoare de 300 de euro! Cu complimente de la ISDC techies!

Club-ul Foto ISDC sustine aceasta initiativa. O selectie a celor mai bune fotografii va fi expusa intr-o expozitie inedita dupa finalizarea concursului. Urmareste pagina noastra de Facebook pentru noutati!