John Denton este un exemplu pentru orice fotograf! S-a apucat de fotografie cu doar cativa ani in urma. Talentul, pasiunea, munca si inspiratia, nu mai putin felul lui de a fi si a relationa cu publicul – l-au propulsat in scurt timp printre cei mai populari fotografi din Anglia.

John_Denton_Photography_academiadefotografie.ro

L-am cunoscut cu 4 ani in urma la Londra, am asistat la un workshop de portret sustinut pentru membrii SWPP. Explica rapid, simplu, pe intelesul tuturor.  Am invatat lucruri esentiale de la el, mai ales utilizarea blitz-ului in lumina naturala, dar si elemente de posing pentru femei.

Copyrihgt John Denton Photography@academiadefotografie.ro

In 2014 am asistat la un workshop de Boudoir Photography, sustinut intr-o suita generoasa din Hilton, Londra, cu un fotomodel remarcabil: Jkw Modella.

copyright John Denton Photography_academiadefotografie.ro

Pe langa mine au mai fost 14 cursanti. S-a fotografiat peste tot: in pat, in cada plina cu apa spumanta, pe canapea, la geam, pe pervaz…

copyright John Denton Photography_academiadefotografie.ro-

John Denton despre Boudoir:

Boudoir is a very wide subject and can be represented in many forms. For me it is about making subjects, largely female, look and feel great in a range of nude and lingerie styles. My classes dealt with using natural light, flash and tungsten light sources.