Samsung Electronics Co., Ltd. a lansat Galaxy TabPro S, o tabletă premium care integrează tehnologia avansată Samsung și sistemul de operare Microsoft Windows 10. Utilizatorii pot beneficia de productivitatea oferită de un laptop într-un dispozitiv de dimensiunile și greutatea unei tablete, pentru o experiență mobilă de top, oriunde și oricând.

Galaxy TabPro S integreză cele mai importante funcții ale lui Samsung Galaxy Tab cu beneficiile sistemului de operare Windows 10, pentru cea mai avansată experiență mobilă de pe piață,” a declarat Dongjin Ko, președinte și Head of Mobile Communications Business, Samsung Electronics. „Suntem bucuroși să colaborăm cu Microsoft pentru dezvoltarea unei tablete 2 în 1 care le permite utilizatorilor să se bucure de productivitate și conectivitate, într-un dispozitiv mobil potrivit tuturor nevoilor.”

Productivitate într-un design elegant

Galaxy TabPro S le oferă utilizatorilor soluții prin care își pot crește productivitatea acasă, la birou sau atunci când sunt în mișcare. Tableta oferă funcționalitatea unui laptop cu sistemul de operare Windows 10 Home sau Windows 10 Pro for business pentru ca utilizatorii să se poată bucura de toate beneficiile acestui sistem de operare, dar și de compatibilitatea cu întreaga infrastructură IT.

Cu o grosime de doar 6,3 milimetri și cântărind 693 de grame, Galaxy TabPro S poate fi transportată cu ușurință întreaga zi. O tastatură de dimensiuni normale a fost integrată în husa tabletei, sporind productivitatea. Suportul flexibil al tabletei oferă o experiență de vizualizare a ecranului din orice unghi, în orice circumstanțe. În plus, legătura dintre tabletă și tastatură se realizează printr-un Pogo pin, fapt ce elimină nevoia de încărcare separată a celor două dispozitive. Touchpad-ul tastaturii este similar celui de la laptop, oferind control chiar și atunci când este folosit în Stand Mode.

Galaxy TabPro S_006_Perspective_White

Experiență de vizualizare superioară

Având primul ecran Super AMOLED pentru Windows, Galaxy TabPro S dispune de un ecran multitouch, un contrast puternic, culori cu 94% nuanțe naturale și detalii precise, toate pentru o experiență de vizualizare optimă. Ecranul ușor, AMOLED, de 12 inci le permite utilizatorilor să se bucure de jocuri, filme și alte forme de divertisment la cea mai bună claritate.

Performanță superioară

Galaxy TabPro S oferă tehnologie de ultimă generație Samsung pentru a îmbunătăți performanța și eficiența energetică. De asemenea, este prima tabletă cu sistem de operare Windows compatibilă cu tehnologia LTE Cat 6 pentru cea mai rapidă și avansată experiență de utilizare. Datorită funcției de încărcare rapidă, bateria lui Galaxy TabPro S se poate încărca complet în doar 2,5 ore și oferă o autonomie* de până la 10,5 ore. Pentru a le oferi utilizatorilor cea mai bună performanță, Galaxy TabPro S este echipată cu cel mai nou procesor Intel Core M, dezvoltat pentru o tableta 2 în 1 fără ventilație și care oferă un consum de energie de doar 4,5 W.

Pentru productivitate sporită, un adaptor multi-port (HDMI, USB Type A & C) și stylus-ul Bluetooth Pen pot fi achiziționate separat.

Pentru mai multe informații, vă rugăm vizitați news.samsung.com/global/samsung-unveils-galaxy-tabpro-s-2-in-1-tablet-with-windows-10-optimized-for-productivity-and-the-best-in-mobility sau www.samsungmobilepress.com

 

Galaxy TabPro S_007_Dynamic_White

Specificații tehnice

Sistem de operare

Windows 10 Home, Windows 10 Pro

Rețea

LTE Cat.6 **

AP

6th Gen. Intel Core M processor (Dual Core 2.2GHz)

Ecran

12” 2160×1440 Super AMOLED

Camera foto

5MP AF(Rear), 5MP (Front)

Video

MP4,3GP,WMV,ASF,AVI,MKV

Audio

MP3,AAC,WAV,WMA,AMR,FLAC

Conexiuni

WiFi 802.11a/b/g/n/ac MIMO, WiFi Direct, NFC, Bluetooth4.1

GPS

GPS, GLONASS

Senzor

Accelerometru, Hall, Lumină

Memorie

4GB(RAM), 128GB / 256GB SSD

Dimensiuni

290.3×198.8×6.3mm, 693g(Wi-Fi), 696g(LTE)

Baterie

5,200mAh (39.5W, 7.6V)

* Durata de viață a bateriei a fost stabilită în urma testelor interne desfășurate de Samsung. Rezultatele pot diferi în funcție de utilizare.

** Disponibilitatea rețelei poate varia în fucție de piață.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră și creează viitorul prin idei și tehnologii inovatoare ce redefinesc universul televizoarelor, smartphone-urilor, accesoriilor smart, tabletelor, camerelor foto, electrocasnicelor digitale, imprimantelor, echipamentelor medicale, sistemelor de rețele, semiconductoarelor și soluțiilor de afișaj digital. Suntem lideri al ecosistemului Internet of Things, prin platforma open-source SmartThings, prin gama largă de dispozitive smart și prin colaborarea proactivă cu partenerii din industrie. În cele 84 de țări în care suntem prezenți, avem o echipă de 319.000 de angajați, cu vânzări anuale de 196 miliarde de dolari. Pentru a descoperi mai multe și pentru cele mai noi știri, articole și materiale de presă, vă rugăm să accesați site-ul nostru Samsung Newsroom la news.samsung.com.