Sony-VAIO-Tap-11-poze-produs-2-700x466Gata cu computerele mari si greoaie, lumea vrea lucruri mici, supertehnicizate, cu aspect elegant, design modern si flexibilitate maxima. Genul: computer-tableta, sa para si serios, sa para si de joaca. Iar Sony stie prea bine cum sa rasuceasca capul cumparatorilor.

Sony Romania a lansat azi dimineata 2 modele ultraperformante. Sony VAIO Tap 11 este „cea mai subtire tableta PC din lume”, cu Windows 8, procesor Intel, SSD, ecrand Full HD de 29,4 cm (11,6″), tastatura wireless, camera frontala 8 MP, ClearAudio+ si tehnologia NFC. Disponibil din noiembrie la preturi incepand cu 4000 Lei!

Sony VAIO Fit multi-flip PC este un laptop cu ecran tactil Full HD, tehnologie Triluminos care faciliteaza crearea, editarea si organizarea documentelor.

Alte specificatii: carcasa aluminium, Intel-Core actualizat,  NVIDIA si NVIDIA Optimus, camera foto 8 MP cu senzor imagine Exmor RS, ClearAudio+, NFC.

Sunt 2 variante: 13″ si 15.5″, pe cel din urma il recomand fotografilor amatori, nu pentru editare ci pentru ca arata bine si pot influenta pozitiv clientul. E ideal pentru business, deoarece se transforma usor in tableta, se pot viziona filme si prezenta clientului un slide-show. Culorile vii, placute, ecranul lucios isi va face efectul!

Sony VAIO Fit multi-flip PC costa intre 4450-6450 Lei.

Sony este inovativ si in privinta aparatelor foto. Sony a inventat primul SLT (Single Lens Translucent), Sony a inventat primul Mirrorless (vezi seria NEX, cea mai bine vanduta din lume), Sony a inventat primul Full Frame Mirrorless (A7 si A7R), Sony a inventat senzorul foto Full Frame de 24 si 38 MP, pe care le utilizeaza si Nikon in toate aparatele pentru profesionisti.

Sa va mai spun ca Sony a prezentat primul televizor 4K in Romania?