photo art fairPână pe 31 Decembrie vă puteți înscrie fotografiile la Photo Art Fair – târg de fotografie ce are loc în Londra în perioada 2-6 mai 2013. Photo Art Fair este o alternativă accesibilă exclusiv și direct fotografilor față de Frieze Art Fair. O oportunitate să vindeți direct fotografie!

Deși aflat la prima ediție, Photo Art Fair London are un slogan promițător – The ultimate showcase for collectors and photographers, și un comitet de selecție format din experți și colecționari de artă și artă fotografică printre care: Susie Babchick – curator Photo Art Fair, curator la Photographers’ Gallery, National Portrait Gallery, V&A, Institute of Contemporary Arts and Host Gallery și consultant în fotografie pentru Glass Magazine, Simon Bainbridge – editor la The Birtish Journal of Photography, Anke Degenhard – Art collection mangement, încă din 1995, și fondator al Galeriei Camerawork ( Berlin/Hamburg ) din 1998, Gert Elfering – cunoscut galerist, colecționar și autor, Steve Macleod – director Metro Imaging, curator international și consultant în fotografie.

Photo Art Fair este o expoziție de 5 zile în care vor lua parte peste 200 de fotografi din toată lumea și 2000 de fotografii atent selecționate. Această expoziție este creată cu scopul de a oferi vizitatorilor posibilitatea de a achiziționa fotografie cu valoare de colecție la prețuri convenabile DIRECT de la fotografii cunoscuți sau abia descoperiți. 

Prețurile vor varia între £500 și £150,000 pentru încurajarea atât a entuziasmului entry level cât și oportunităților de investiție high-end.

Dacă ne gândim la căt de promițător arată piața de artă fotografică și indicele de încredere stabilit de Art Tactics, merită să vă încercați norocul. În România, oricum nu aveți încă spații unde să vă vindeți printurile în mod civilizat.

Mai multe detalii și formularul de înscriere la Photo Art Fair la www.photoartfair.co.uk